Over STUDIO i

STUDIO i – platform voor inclusieve cultuur is een initiatief van het Stedelijk Museum Amsterdam en het Van Abbemuseum in Eindhoven. Met STUDIO i willen we een duurzame impuls geven aan de toegankelijkheid en inclusie binnen het culturele veld. Het project liep van 2017 tot en met 2020 en is inmiddels afgesloten.

Logo Stedelijk Museum
Logo Van Abbemuseum

Team

In de periode 2017-2020 hebben verschillende mensen een bijdrage geleverd aan het project als lid van het projectteam. Dit waren (op alfabetische volgorde): Stefanie van Gemert, Marike Geurts, Marleen Hartjes, Anouk Heesbeen-de Vos, Alicia Hoost, Loes Janssen, Carlien Lammers, Steffie Maas, Harriët Mbonjani, Jeftha Pattikawa, Inez Blanca van der Scheer, Celeste Schoonraad en Eef Segers.

Klankbordgroep

Het projectteam werd tijdens het project bijgestaan door een klankbordgroep. Leden van deze klankbordgroep waren (op alfabetische volgorde): Isshaq Al-Barbary, Sarita Bajnath, Ahmed Emin Batman, Leana Boven, Maria Cuartas, Tarim Flach, Jacqueline Kool, Daniel Neugebauer, Jörgen Tjong a Fong, Jan Troost, Jannet Vaessen en Eva Westerhoff.

Samenwerkingen

STUDIO i werkte samen met toonaangevende partners uit het veld en is tot stand gekomen dankzij de genereuze bijdrage van diverse fondsen.

Lees meer over onze partners.

Netwerk