De animatie van STUDIO i heeft een A'Design Award gewonnen

Winnaar van de Gouden A’Design Award

De STUDIO i animatie heeft de Gouden A’Design Award gewonnen! De A’Design Award is een hoogstaande, internationale prijs op het gebied van design. De animatie is vormgegeven door Studio Wim. Studio Wim is een een animatie en design studio onder leiding van Wim Dijksterhuis. In de animatie wordt op een heldere en duidelijke manier het thema inclusie gecommuniceerd en onder de aandacht gebracht bij de culturele sector. Daarnaast is ook de vormgeving is inclusief: de animatie brengt namelijk álle museumbezoekers in beeld. Op die manier weet Studio Wim de boodschap van STUDIO i helder over te brengen: dat STUDIO i wil bijdragen aan een inclusieve, toegankelijke en diverse culturele sector. Lees hier meer over de speerpunten van STUDIO i.

Nominatie World Illustration Awards

Verder is Steffie Padmos, freelance illustrator en vormgever van de STUDIO i animatie, genomineerd voor de World Illustration Awards! De World Illustration Awards is een prestigieuze prijs voor illustraties en illustrators. Alle genomineerde illustraties zijn nu tijdelijk te zien in een tentoonstelling in Somerset House in Londen. Dit betekent dat de animatie en onze boodschap nu een nog groter publiek bereikt!

In juli zullen de winnaars bekendgemaakt worden. We houden jullie op de hoogte!

Steffie Padmos, illustrator van de STUDIO i animatie, is genomineerd voor de World Illustration Awards

Wie is Studio Wim?
Studio Wim is een animatie en design studio onder leiding van Wim Dijksterhuis. Met behulp van animatie wil Studio Wim jouw boodschap duidelijk en toegankelijk maken voor een groot publiek. Ben je benieuwd wat ze allemaal doen? Neem dan snel een kijkje op hun website.

De A'Design Award winnende animatie van Studio Wim